Notícies

 

Tornem a participar a l\'Oncotrail

Imatge d'arxiu dels participants a l'Oncotrail 2017

17/09/2018

Tornem a participar a l'Oncotrail

Hem constituït tres equips per prendre part en aquesta cursa solidària. Estan formats per 12 treballadors de Dipsalut i d’altres ens autònoms i departaments de la Diputació de Girona.

L’objectiu de participar en aquest esdeveniment és contribuir a l’obtenció de fons per tal d’ajudar a finançar iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer. A més, es busca promoure la pràctica d’activitat física així com reforçar les relacions entre els treballadors del grup institucional.


L’Oncotrail se celebrarà els propers 6 i 7 d’octubre. Es tracta d’una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Els equips han d’estar formats per un mínim de 6 persones (4 de les quals han d'estar sempre en marxa) i han de completar un recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 30 hores per un tram des de la Costa Brava fins les Gavarres.


Dipsalut col·labora permanentment amb l’entitat organitzadora d’aquesta cursa, la Fundació Oncolliga. Se li presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.


Totes aquelles persones que ho desitgin poden fer donacions vinculades als equips de Dipsalut o a qualsevol altre dels participants a la cursa solidària. Per a efectuar-les, cal dirigir-se a la pàgina web de l'Oncotrail, a l’apartat “donacions a equips”.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització