Notícies

 

VI Congrés del Tercer Sector Social

VI Congrés del Tercer Sector Social

13/11/2018

VI Congrés del Tercer Sector Social

S'ha celebrat aquests 20, 21 i 22 de novembre a Barcelona; sota el lema "Desigualtats socials, solucions locals". Hem intervingut en el primer debat, sobre com posar la persona al centre de l'atenció.

El Congrés del Tercer Sector té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

Ha comptat amb una conferència inaugural, dos grans col·loquis i sis debats. També s'hi han presentat cinquanta-quatre experiències innovadores del Tercer Sector Social. Com a novetat, el VI Congrés ha acollit un espai tecnològic on s'hi han presentat les apps socials adreçades al Tercer Sector i diferents experiències d'innovació tecnològica per a les entitats d'aquest àmbit.

 

Dipsalut ha participat en el primer debat, que s'ha dut a terme aquest 21 de novembre, sota el títol Posar la persona al centre de l'atenció. Una revisió del territori dels models d'atenció integrada i de base comunitària. El cap de l'àrea de Promoció de la Salut i la Qualitat de vida, Pau Batlle, hi ha exposat l'acció de l'Organisme de Salut Pública- en col·laboració amb els ajuntaments, altres ens locals i entitats sense ànim de lucre del territori- orientada a reduir les desigualtats socioeconòmiques ia promoure la salut i el benestar de totes les persones.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització