Notícies

 

Dipsalut, al Consell Territorial de Salut Pública

Imatge de la reunió del Consell Territorial de Salut Pública. Font: Generalitat de Catalunya

30/11/2018

Dipsalut, al Consell Territorial de Salut Pública

El Consell Territorial Consultiu i de Coordinació de la Salut Pública s’ha reunit aquest 27 de novembre a Girona. Dipsalut en forma part, concretament, de la comissió tècnica sobre salut jove.

Aquest Consell està format per representants de la Generalitat de Catalunya, del món local i acadèmic i dels col·legis professionals relacionats amb la salut pública, així com també del tercer sector i del teixit associatiu. El seu objectiu és fomentar el treball transversal per millorar la salut i el benestar al territori.


Dipsalut forma part del Consell, específicament de la comissió tècnica sobre salut jove. Professionals de l’Organisme hi han aportat l’experiència obtinguda amb el programa d’educació per a la salut “Sigues tu” . També s’ha exposat la tasca iniciada amb les famílies, a través del “Sigues tu en família”.


Els Consells Territorials són òrgans constituïts per desenvolupar l'estratègia de salut a totes les polítiques públiques, en el marc del Pla Interdepartamental i Intersectorial de Salut Pública (PINSAP).

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització