Notícies

 

Aprenem amb una reconeguda investigadora en educació

La catedràtica Raquel-Amaya Martínez González, a la seu de Dipsalut acompanyada de la gerent i el cap de Promoció de la Salut

18/01/2019

Aprenem amb una reconeguda investigadora en educació

La catedràtica de mètodes d’investigació i diagnòstic en educació Raquel-Amaya Martínez González ha conduït tres sessions de treball amb els tècnics que coordinen el programa “Sigues tu” per tal de traslladar-los els seus coneixements i experiència.

 

L’objectiu és aplicar l’aprenentatge en el “Sigues tu en família”, la branca de formació a famílies que ofereix el nostre programa d’educació per a la salut.


Durant la seva visita a Girona, Martínez González també ha pronunciat una conferencia sobre la parentalitat positiva i els seus efectes en el benestar infantil, organitzada per la Càtedra de Promoció de la Salut. A més, ha aprofitat per aprofundir en la tasca que desenvolupa Dipsalut conjuntament amb els ajuntaments gironins.


Raquel-Amaya Martínez González és una destacada investigadora en educació. Ha rebut diversos premis per les seves recerques sobre els processos educatius que tenen lloc a l’àmbit familiar i la repercussió que tenen en la formació i el rendiment acadèmic de les filles i fills, així com pel seu Programa-Guía para el Desarrollo de Competencias Emocionales, Educativas y Parentales.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització