Notícies

 

Dia Mundial contra el Càncer

Maneres de reduir el risc de patir càncer. Infografia Organització Mundial de la Salut

04/02/2019

Dia Mundial contra el Càncer

Determinats hàbits, com el sedentarisme, una alimentació inadequada o fumar, augmenten les possibilitats que tenim de patir càncer. Per això és clau promoure estils de vida saludables.

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), prop d'un 30% de les morts per càncer es podrien evitar mantenint hàbits de vida saludables, basats en una alimentació equilibrada, activitat física regular i en no consumir tabac, alcohol ni exposar-se a altres tòxics.

En aquest sentit, cal capacitar les persones per a una presa de decisions saludables, així com reduir els factors de risc mediambientals i socials relacionats amb la malaltia. Aquesta és la tasca que realitzem des de Dipsalut, en col·laboració amb els municipis, tots els dies de l'any, mitjançant el desplegament del nostre Catàleg de Serveis.

A més de desenvolupar programes i serveis orientats a promoure estils de vida saludables, a apoderar les persones perquè puguin prendre les millors decisions per a la seva salut, a garantir espais salubres i a fomentar entorns promotors de salut, des de l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona també donem suport tècnic i econòmic a entitats que lluiten per prevenir el càncer i per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització