Notícies

 

Canvis en les subvencions

Imatge d'arxiu de la piscina municipal de La Tallada d'Empordà

20/03/2019

Canvis en les subvencions

Tal i com ja es recollia al Pla Estratègic de Subvencions i al Catàleg de Serveis de Dipsalut, enguany es produeixen algunes novetats en matèria de subvencions.

Tal i com ja es recollia al Pla Estratègic de Subvencions i al Catàleg de Serveis de Dipsalut del 2019, enguany es produeixen alguns canvis en matèria de subvencions:

* Subvencions noves:

- S’obre una nova línia de subvencions per als serveis de socorrisme de les piscines d'ús públic de titularitat i/o gestió municipal (Pt15). Va dirigida als ajuntaments de la demarcació que disposin de piscines municipals amb servei de socorrisme, sempre que el personal compleixi amb els requeriments que la normativa d’aplicació estableix per a l’exercici d’aquesta professió. Podeu consultar-ne tota la informació, clicant aquest enllaç.

- Es crea una altra línia d’ajuts per cofinançar l’assistència a menors no acompanyats. Va dirigida a ajuntaments, consorcis i organitzacions no lucratives. La informació relativa a aquesta nova línia de subvencions, es publicarà properament a l’apartat “Subvencions” d’aquest mateix web.


* Novetats en subvencions ja existents:

- Benestar i Comunitat (Pm10): passa a ser de caràcter plurianual, és a dir, enguany es farà la sol·licitud de subvencions per a accions que es duguin a terme entre l’1 de febrer de 2019 i el 30 de setembre de 2020. Tota la informació, en aquest enllaç.

* Suport econòmic per a la millora de les condicions i estils de vida (ajuntaments) (Pm07): és l’antic Suport econòmic per a activitats de promoció de la salut, que ara inclou el que era la línia de subvencions a ajuntaments per a projectes contra la pobresa i l’exclusió social (ASA). Així, doncs, els ajuntaments, en una sola sol·licitud, podran demanar subvenció per a activitats de promoció de la salut i per a accions contra la pobresa. Més informació, clicant aquí.

* Suport econòmic per a la millora de les condicions i estils de vida (entitats sense ànim de lucre): també s’ha aglutinat el que era subvencions dirigides a entitats sense ànim de lucre per a promoció de la salut i subvencions per a lluitar contra la pobresa i l’exclusió social. Podreu obtenir més informació sobre aquesta línia de suport econòmic, en aquest enllaç.

(Les subvencions per a intervencions terapèutiques continuen tenint línia diferenciada)


Per a més detalls sobre aquesta qüestió, podeu dirigir-vos al vostre agents de salut o a la unitat de subvencions de l'Àrea de Serveis Jurídics, Econòmics i d'Organització de Dipsalut: 972 41 47 20.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització