Notícies

 

Activa la vida, millora la vida

Imatge d'arxiu d'una sessió dirigida d'exercici a un Parc Urbà de Salut

05/04/2019

Activa la vida, millora la vida

El 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Un any més, diversos municipis gironins han organitzat, amb la col·laboració de Dipsalut, esdeveniments per commemorar-lo.

El sedentarisme és un dels principals factors de mortalitat als països occidentals. Per combatre'l i conscienciar-nos de la importància de moure’ns tant per a la salut com per al benestar, cada any es dedica una diada a promoure l'activitat física entre la ciutadania. Enguany es commemora sota el lema “Activa la vida, millora la vida”.


El Pla d’Activitat Física Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona i nombrosos ajuntaments i entitats de la demarcació, han organitzat, com cada any, activitats per celebrar-lo. Entre elles, hi ha sessions de marxa nòrdica, caminades, pedalades, dinamitzacions especials als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables, gimcanes, entrenaments oberts i sessions d’introducció a diverses disciplines esportives.


Podeu consultar les activitats programades en les que col·labora Dipsalut, a l’apartat agenda. També podeu obtenir més informació sobre el Dia Mundial i les activitats programades per commemorar-lo, al lloc web del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut .

 

Per estar al corrent de les sessions d'exercici en grup que es programen de manera habitual als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d'Itineraris Saludables, podeu dirigir-vos a la pestanya calendari.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització