Notícies

 

Inscripcions obertes per participar en el 7è Simposi Concha Colomer

7è Simposi Concha Colomer

12/06/2019

Inscripcions obertes per participar en el 7è Simposi Concha Colomer

Es farà el 15 de juliol al Parc Científic de Girona i tractarà sobre com portar a la pràctica els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a una bona governança local.

El Simposi va dirigit a tots aquells professionals, de l’àmbit públic o privat, que intervenen en salut pública o acció social. Us hi podeu inscriure accedint a aquest enllaç.


També és obert el període per presentar-hi comunicacions. Han de ser sobre els temes següents: salutogènesis, experiències de xarxes de promoció de la salut, bones pràctiques en governança local o implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per obtenir-ne més informació, cliqueu aquí.


Enguany, el Simposi té com a lema “Implementing Sustainable Development Goals for Healthy Local Governance”. Es tracta d'una activitat internacional que combina conferències, taules rodones i comunicacions científiques. Compta amb servei de traducció simultània.  Podeu consultar-ne el programa complet, accedint a aquest enllaç.


L’acte inaugurarà el 28 è curs d’estiu de la European Training Consortium in Public Health and Health Promotion (ETC-PHHP).


El Simposi està organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut i la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona - com a membres de l’European Training Consortium. Compta amb el suport de Dipsalut.

 

Rep el seu nom en memòria de Concha Colomer Revuelta (1954-2011), que va ser cofundadora de l’ETC-PHHP i destacada defensora dels drets de la dona, així com de la importància de la salut pública i la promoció de la salut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització