Notícies

 

Participem en l’avaluació del Pla de Salut a Catalunya

La consellera de Salut i la comitiva de l'OMS encarregada de l'avaluació del Pla. Font: Generalitat de Catalunya

11/07/2019

Participem en l’avaluació del Pla de Salut a Catalunya

Experts de l’Organització Mundial de la Salut entrevisten representants de Dipsalut per conèixer la nostra valoració de l'impacte del Pla.

L’any 2020 es compliran 30 anys de l’existència del Pla de Salut a Catalunya. Coincidint amb aquesta efemèride, la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un projecte per avaluar-ne l’impacte en aquest temps i per recollir aportacions que permetin redefinir-lo per encarar el futur.


Aquesta tasca d’avaluació s’ha encarregat a l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Per aquest motiu, una desena d’experts de l’OMS estan visitant centres sanitaris d’arreu del país i entrevistant-se amb professionals de diferents àmbits del sistema de salut de Catalunya.


Dipsalut és un dels entrevistats, tant pel fet d’estar directament involucrat en el Pla com per la tasca que desenvolupa, de manera coordinada amb la Generalitat i altres actors.


El Pla de Salut és el marc de referència per a totes les actuacions públiques en matèria de salut que desenvolupa la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu principal de millorar la salut i la qualitat de vida de la població.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització