Notícies

 

Maria Puig i Ferrer presidirà Dipsalut

Maria Puig i Ferrer, presidenta p.d. de Dipsalut

24/07/2019

Maria Puig i Ferrer presidirà Dipsalut

És regidora de l'Ajuntament de Palamós per ERC i, de professió, mestra d'educació musical. L’Organisme de Salut Pública també té nou Consell Rector, després que el ple de la Diputació de Girona d’aquest 23 de juliol n’hagi designat els membres.

Maria Puig i Ferrer serà la nova presidenta de Dipsalut, per delegació del president de la Diputació de Girona. És regidora a l’Ajuntament de Palamós per ERC i, de professió, mestra d’educació musical. Puig ha estat nomenada també vicepresidenta tercera de la Diputació i presidenta de la Comissió Informativa d’Acció Social.


Pel que fa a la composició del Consell Rector de Dipsalut, el Ple de la Diputació ha designat les persones següents com a vocals: Albert Piñeira i Brosel (JUNTS), Jaume Dulsat i Rodríguez (JUNTS), Jordi Camps i Vicente (JUNTS), Josep Sala i Leal (JUNTS), Maria Àngels Planas i Crous (JUNTS), Josep Maria Bagot i Belfort (ERC), Anna Barnadas i López (ERC), Maria Teresa Brunsó i Puigvert (ERC), Pere Casellas i Borrell (PSC), Laia Pèlach i Saget (CUP) i Gisela Saladich i Parés (TU-IdS).


Els òrgans de govern i representació de Dipsalut són la Presidència (designada per delegació del president de la Diputació de Girona) - i, si s’escau, Vicepresidència (designada per Dipsalut)-, el Consell Rector (que designa el Ple) i la Gerència.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització