Noticia

V Seminari Internacional Habilitats per a la Vida

01/10/2019

V Seminari Internacional d’Habilitats per a la Vida

Del 15 al 17 d’ octubre, al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. S’adreça a professionals que treballen amb infants i joves i a responsables del disseny de polítiques públiques. Està organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut, la Fundació EDEX i Dipsalut.

Se centrarà en com les habilitats per a la vida ens ajuden a cuidar-nos individual i col·lectivament. Aquestes destreses psicològiques i socials (com l’empatia, la comunicació interpersonal, el pensament crític, la solució de problemes, el maneig de sentiments o el treball en equip) afavoreixen que les persones i les comunitats assumeixin l’autocura en les seves vides i la protecció de les altres persones i dels entorns on convivim.

 

Tècnics de Dipsalut hi intervindran, exposant com les habilitats per a la vida s’integren en el marc conceptual de promoció de la salut de l’Organisme. També hi parlaran del programa “Sigues tu, eines i actius per a la salut”, que entrena les habilitats per a la vida de l’alumnat de les escoles gironines.

 

El Seminari està organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut, la Fundació EDEX i Dipsalut.


Podeu consultar el programa detallat del Seminari, accedint a aquest enllaç i formalitzar les inscripcions, aquí.


Per a més informació, contacteu amb la Càtedra de Promoció de la Salut: catedrapromociosalut@udg.edu -972414729.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització