Notícies

 

Cursa solidària contra el càncer

El president de la Diputació de Girona i la presidenta de Dipsalut amb els participants a l'Oncotrail 2019. Autoria: E. Kelele/DDGI

01/10/2019

Cursa solidària contra el càncer

Un any més, hem participat a l’Oncotrail. Hem constituït tres equips per prendre part en aquesta cursa solidària. Han estat formats per treballadors de Dipsalut i d’altres ens i departaments de la Diputació de Girona.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, organitzat per la Fundació Oncolliga, és recaptar fons per finançar iniciatives dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer. Se celebrarà els propers 5 i 6 d’octubre a Palafrugell.


Dipsalut col·labora amb la Fundació per a la celebració d’aquesta cursa des dels seus inicis. Des del 2017, la cooperació es concreta en la constitució d’equips per a participar-hi. Aquest 2019 se n’han format tres, integrats per treballadores i treballadors del grup Diputació de Girona.


L’aportació mínima per equip és de mil euros, als que s’hi van sumant les donacions particulars i els fons obtinguts a través d’accions complementàries organitzades pels treballadors de Dipsalut.


Totes aquelles persones que ho desitgin poden fer aportacions vinculades als equips.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització