Noticia

Visita domiciliària a un usuari del Servei local de Teleassistència. Sarrià de Ter, febrer 2019. Autor: Pere Duran

11/11/2019

Xerrades sobre la Teleassistència

Oferim, als municipis de la demarcació, accions divulgatives per donar a conèixer aquest servei entre la ciutadania. Els que hi estiguin interessats, poden contactar amb la secció d’Acció Social trucant al 972414720 o escrivint a acciosocial@dipsalut.cat.

Organitzem xerrades informatives i altres accions de caràcter divulgatiu, com ara estands que es munten en el marc de fires, mercats o altres esdeveniments. Es poden dirigir a la ciutadania en general o a col·lectius específics, en especial, a persones majors de 65 anys.


Les duen a terme professionals de laTeleassistència que hi expliquen detalladament en què consisteix el servei, a qui va dirigit i com es desenvolupa. També resolen els dubtes dels assistents i els mostren com funcionen els dispositius que s’utilitzen habitualment (terminals, polseres, penjolls i detectors). Aquests professionals poden estar acompanyats de personal de l’ajuntament o dels serveis socials comarcals per tal de complementar la informació sobre el procés de sol·licitud.


Dipsalut ofereix gratuïtament aquestes accions a tots els ajuntaments de la demarcació de Girona. Els que hi estiguin interessats, han de posar-se en contacte la secció d’Acció Social de l’Organisme (972414720 o acciosocial@dipsalut.cat) i comprometre’s a participar en la divulgació prèvia de l’esdeveniment per tal que es pugui arribar al major nombre possible de persones.


Al llarg dels darrers mesos, s’ha dut a terme una quarantena de xerrades sobre el servei. L’objectiu d’aquestes activitats és apropar la teleassistència pública a les veïnes i veïns d’arreu de la demarcació de Girona, resoldre els dubtes que puguin i procurar que arribi a totes aquelles persones que el necessiten, independentment de la seva renda i d’altres condicionants.


Per obtenir més informació sobre el Servei local de Teleassistència, accediu a aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització