Notícies

 

Dipsalut, a les Jornades ACEBA “Salut en totes les polítiques”

Imatge promocional de les XXII Jornades ACEBA

18/11/2019

Dipsalut, a les Jornades ACEBA “Salut en totes les polítiques”

Hi parlarem de la tasca que duem a terme, de la mà dels municipis i del tercer sector. És la dotzena edició de les jornades de l'Associació Catalana d'Entitats de Base Associativa (ACEBA).

La XXII edició de les Jornades ACEBA vol posar en valor les polítiques en salut que es desenvolupen en diferents àmbits i sectors de la nostra societat. Amb aquesta intenció, es posaran en comú actuacions molt diverses, tant d’ens públics com privats, que promouen la salut de la població.

Entre els convidats a exposar la seva estratègia, hi ha l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona. Hi explicarem el model Dipsalut i hi compartirem la necessitat d’actuar sobre els determinants de la salut, especialment sobre els factors socioeconòmics. També hi subratllarem la importància d’incorporar aquesta mirada transversalment, a totes els programes i serveis, així com la necessitat de traçar estratègies conjuntes i de treballar en xarxa amb els actors del món local.

Les XII Jornades ACEBA se celebraran aquest 22 de novembre a Peralada. Inclouran un “Concurs de Pòsters” per premiar i incentivar accions que promoguin la salut de la població.

L’Associació Catalana d'Entitats de Base Associativa (ACEBA) és l’entitat que representa els centres de salut autogestionats que formen part de la xarxa pública de salut de Catalunya.

Per obtenir més informació sobre les XXII Jornades, accediu a aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització