Notícies

 

S’obren les inscripcions als cursos

Un dels cursos de formació associats al programa de suport psicològic en situacions d'emergència

12/02/2020

S’obren les inscripcions als cursos

Aquest 18 de febrer s'inicia el període d'inscripció als cursos que oferim gratuïtament des de Dipsalut. Van dirigits a professionals que intervenen en els camps de la salut pública i l'acció social.

Un dels serveis que oferim des de l'Organisme de Salut Pública és la formació de professionals, tant del sector públic com del privat, que intervenen en els àmbits de la salut pública i l'acció social.

La proposta de cursos d'aquest primer semestre de 2020 dona continuïtat a formacions que han tingut bona resposta fins ara i que es consideren molt rellevants pel que fa a la salut ambiental, la promoció de la salut, del benestar i l’atenció de les persones. S’ofereixen novament cursos com el de control de les instal·lacions amb risc de legionel·losi, de salubritat de les piscines d’ús públic, de prevenció dels riscos associats a l’aigua de consum humà o sobre seguretat alimentària. També es tornen a programar els cursos de primers auxilis psicològics o d’atenció adequada a les víctimes d’agressions sexuals, així com les diferents tipologies de formació relacionades amb l'ús dels desfibril·ladors i l'aplicació de protocols de suport vital bàsic.

Com a novetat, s’incorporen dos cursos en l’àmbit de l'acció social: el de prevenció de maltractaments a la gent gran i el d'aproximació i detecció de la trata amb finalitat de prostitució forçada. A més, es repeteix la formació per a prevenir i saber actuar davant casos d'abusos sexuals a infants.

L’objectiu del programa de formació és facilitar l'actualització de coneixements i competències, dels professionals que treballen ens els àmbits d'actuació de Dipsalut per tal de promoure la millora contínua en el disseny, la planificació, la implementació i l’avaluació de les polítiques i actuacions de salut pública i acció social.

Totes les formacions són gratuïtes i tenen les places limitades. Per això es recomana formalitzar la inscripció tan aviat com sigui possible. Podeu fer-ho des d'aquest mateix web (apartat Formació), des d'on també podeu consultar tota l'oferta disponible. Cal recordar que els ens locals de la demarcació de Girona tenen prioritat en l’assignació de places. Dipsalut disposa d’un servei de llenguatge de signes, amb prèvia reserva.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització