Notícies

 

22/01/2011

Dipsalut i l’ajuntament de Vilablareix han inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi

Aquest dissabte 22 de gener, Dipsalut i l’Ajuntament de Vilablareix han inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament està situat al carrer Marroc. L'acte ha comptat amb una sessió dirigida d'exercici en grup.

 

Aquest 22 de gener a les 11 del matí, s' ha inaugurat el Parc Urbà de Salut que s’ha implantat al municipi. L’equipament està situat al carrer Marroc, a la zona verda situada davant del pavelló municipal.

L’acte ha comptat amb una sessió dirigida d’exercici en grup com les que s’organitzaran periòdicament a cada Parc Urbà de Salut per tal d’ensenyar a utilitzar-lo i fidelitzar-ne els usuaris. En la sessió, s’ha mostrat com utilitzar idòniament cadascun dels aparells, l’ordre recomanat i les recomanacions generals que cal seguir.

Dipsalut cedeix un total de 181 Parcs Urbans de Salut que s’estan implantant en 105 municipis de la demarcació. Cada municipi podia sol·licitar entre un i quatre Parcs en funció del nombre d’habitants i dels nuclis separats de població.

Amb la cessió als municipis d’aquests equipaments, Dipsalut busca combatre un dels principals problemes de les societats desenvolupades: l’obesitat i les afeccions que se’n deriven. La intenció és fer que l’activitat i l’exercici físic siguin del tot accessibles per a tothom, independentment de l’edat, de la condició socioeconòmica (un dels principals determinants de l’estat de salut), del municipi on es resideix o de les limitacions d’horaris. Per això, els Parcs s’implanten a l’aire lliure i sense restriccions horàries.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització