Notícies

 

Col·laborem en el “Qüestionari de salut en temps de confinament”

Imatge d'una de les teleoperadores al Centre d'Atenció del Servei. Autoria: E.Kelele/Dipsalut

04/06/2020

Col·laborem en el “Qüestionari de salut en temps de confinament”

El Servei local de Teleassistència està realitzant el qüestionari entre els seus usuaris, començant per aquelles persones amb més factors de fragilitat.

Concretament es fa, via telefònica, l'enquesta dirigida a majors de 65 anys . Se'ls pregunta sobre preocupacions i comportaments a causa de la Covid-19 i el confinament, sobre hàbits, estat de salut i emocional, entorn i situació socioeconòmica, suport social disponible i també, algunes característiques sociodemogràfiques.

L'objectiu és avaluar l'impacte del confinament i altres conseqüències de la Covid-19 sobre les persones grans, per tal d'identificar riscos i estratègies d’afrontament i entendre les possibles necessitats d’intervenció concretes durant i després del confinament.

El “Qüestionari de salut en temps de confinament” ha estat desenvolupat per l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Institut Universitari per a la Recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina i l'escola de negocis ESADE.

Busca que la ciutadania expressi les seves preocupacions i necessitats relacionades amb les experiències viscudes durant el confinament. Els resultats ajudaran "a fer recomanacions i a planificar accions i serveis per abordar les diferents conseqüències de la pandèmia i estar preparats per minimitzar-ne l’impacte".

Totes les persones que ho vulguin, poden participar al Qüestionari. Només cal accedir a l'enllaç següent i omplir-lo:

 

- Qüestionari de salut en temps de confinament pel coronavirus

 

- Qüestionari de salut en temps de confinament pel coronavirus (gent gran)


Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització