Notícies

 

Nous cursos gratuïts

Imatge d'arxiu d'un dels cursos per a la prevenció i control de la legionel·losi

03/09/2020

Nous cursos gratuïts

Ja podeu consultar el programa de formació per al segon semestre. S'hi inclouen una desena de cursos nous. La majoria, es faran en línia. Les inscripcions s'obren el 15 de setembre.

Una vegada més, oferim activitats formatives a treballadors dels ens locals i a altres professionals que intervenen en salut pública i acció social. En aquesta ocasió, degut a la situació actual, bona part dels cursos es faran telemàticament.


El Programa de Formació del segon semestre n'inclou una desena de nous, centrats en els temes següents: treballar la diversitat sexual i de gènere amb infants i joves; llenguatge inclusiu i no sexista; atendre menors víctimes de violència masclista; afrontar la discriminació LGTBI+; combatre l'abús sexual infantil en entorns digitals; prevenir, identificar i intervenir en casos de matrimonis forçats; sobre lideratge, motivació i gestió d'equips en temps d'emergència; per a una mirada interseccional en la intervenció social; i d'atenció centrada en la persona. També hem inclòs al Programa un curs orientat al benestar emocional, i un altre, de gestió pràctica d’allò que sentim en temps de coronavirus.


A banda d'aquestes novetats, continuem proposant-vos els cursos de primers auxilis psicològics; d'autoprotecció, per als equips d'emergències; d'atenció a víctimes d’agressions sexuals; per a la identificació, actuació i prevenció de l'abús sexual infantil; i de com prevenir els maltractaments a persones grans.

Pel que fa a la formació en salut ambiental, n'oferim de relacionada amb el control de les instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, amb la salubritat de les piscines d’ús públic, la prevenció i el control dels riscos associats a l’aigua de consum humà o la seguretat alimentària.


També hem programat cursos en suport vital bàsic i ús dels desfibril·ladors.

 

Podeu obtenir-ne la informació detallada, consultant el Programa de Formació d'aquest segon semestre del 2020.


Totes les formacions són gratuïtes per als alumnes. El període d'inscripció s'obre el 15 de setembre i s'ha previst tancar el 5 d'octubre.

 

Les persones interessades a apuntar-se a un o més cursos, han de registrar-se a la nova aplicació de Formació. Aquest pas només s'ha de dur a terme una vegada. Un cop l'hagueu completat, ja podreu inscriure-us a les formacions que vulgueu. Disposareu d'un usuari i una clau que us permetran entrar a l'aplicació i al Campus d'Alumnat, on hi trobareu els continguts, recursos didàctics i entorn d'aprenentatge relacionats amb els cursos escollits.


Les dades personals facilitades quan us registreu i totes aquelles que es generin posteriorment seran tractades segons la nostra política de protecció de dades, complint estrictament el que la legislació fixa en aquest àmbit.


Més informació: accés als cursos (NOTA: estrenem un nou format per a la gestió dels cursos, en el que estem introduint millores. En cas de dubte o incidència, si us plau, escriviu-nos un correu electrònic a: formacio@dipsalut.cat)

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització