Notícies

 

Nou número de La Revista

Portada de la Revista de Dipsalut n.27, especial COVID-19

23/09/2020

Nou número de La Revista

Hem editat un nou número de La Revista de Dipsalut; el corresponent al tercer quadrimestre del 2020. Es tracta d'un "especial COVID-19" en el que es detallen les actuacions dutes a terme fins el moment per fer front a la pandèmia.

La publicació es pot consultar en aquest enllaç.

Com a temes destacats, hi ha la reorientació dels serveis de Dipsalut per fer front a la COVID-19, les donacions de material sanitari, la resposta de l'Organisme davant l'emergència social i, també, articles que reflexionen al voltant del dret a la salut i sobre què està aportant la crisi actual a les polítiques municipals.

Inclou els habituals apartats d'actualitat on es parla, entre altres, dels programes per a la salubritat a les piscines, del suport als municipis per a la gestió de les platges, del control del mosquit tigre, de la represa de les dinamitzacions a les Xarxes d'Itineraris, de les accions especials de la Teleassistència, de les del Servei d'Emergències Psicològiques, del programa Sigues tu, del Benestar i Comunitat i altres actuacions per donar cobertura a les necessitats bàsiques de les persones o del directori de serveis i recursos relacionats amb la COVID-19, que hem posat a disposició dels municipis gironins.

La Revista de Dipsalut s'acostuma a editar quadrimestralment. S'hi explica part de la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.

La publicació es fa arribar als ajuntaments tant en format en línia com en paper perquè, si ho consideren adient, puguin dipositar-la en espais municipals. Així els veïns i veïnes que hi estiguin interessats poden endur-se'n un exemplar per a la seva lectura.

L' "Especial COVID-19" també es troba disponible en aquest mateix web. Concretament, a l'apartat "Revista", on s'hi pot llegir aquest darrer número i tots els anteriors.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització