Notícies

 

Formació sobre perspectiva de gènere i LGTBI+

Fotografia de banc d'imatges

05/10/2020

Formació sobre perspectiva de gènere i LGTBI+

Oferim cursos relacionats amb la igualtat de gènere i la lluita contra la discriminació per motius d'orientació sexual. Són gratuïts i estan especialment enfocats a l'àmbit local. Es realitzen en línia.

El Catàleg de Formació de Dipsalut per aquest segon semestre del 2020 inclou nombrosos cursos relacionats amb la perspectiva de gènere, la diversitat i la lluita contra les discriminacions per raó de gènere o orientació sexual.

 

Aquest 5 d'octubre han començat els primers:

 

- Curs Diversitat de Gènere: com integrar-la en l’àmbit local (durada de 6 hores. Es farà el 5, 9 i 15 d’octubre d’11h a 12.30h, telemàticament. Més informació, aquí)

 

- "Prevenció i abordatge dels matrimonis forçats" (6h de durada. Es durà a terme el 5,7 i 9 d'octubre, de 8 h a 10 h, també en línia. Més informació, aquí)

 

- "Com afrontar la discriminació LGTBI+" (4h. 5-19 octubre, en horari flexible. Telemàticament. Més informació i inscripcions, aquí)

 

El Programa de Formació n'incorpora molts altres relacionats amb aquests àmbits, que s'aniran duent a terme entre aquests mesos d'octubre i desembre. Hi ha els cursos d'intervenció psicològica d'urgència per a víctimes de violència sexual, el d'una mirada interseccional pràctica en la intervenció social, per a la prevenció, identificació i abordatge de l'abús sexual infantil en entorns digitals, sobre l'atenció a fills i filles de violències masclistes, altres edicions del de prevenció i abordatge dels matrimonis forçats i del relacionat amb la discriminació LGTBI+ i sobre el llenguatge no sexista i la inclusivitat.

 

Totes les formacions són gratuïtes.Podeu obtenir-ne la informació detallada i insciure-us, accedint a aquest enllaç.

 

Per qualsevol consulta o suggeriment, podeu dirigir-vos a: formacio@dipsalut.cat

 

(+) Més informació: Cursos del segon semestre

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització