Notícies

 

Catàleg de Serveis i Programes de Suport Econòmic 2021

Portada del Catàleg de Dipsalut 2021

27/11/2020

Catàleg de Serveis i Programes de Suport Econòmic 2021

Ja podeu consultar els serveis directes i les línies de suport tècnic i econòmic que Dipsalut posa a disposició dels ajuntaments i altres ens aquest 2021. Els períodes de sol·licitud començaran el mes de desembre.

El Catàleg 2021 compta amb setze programes dels àmbits següents: sanitat ambiental, aigües de consum humà, establiments públics i indrets habitats, seguretat alimentària, suport tècnic en salut ambiental, estils de vida, condicions de vida i reducció de desigualtats i suport econòmic per a la promoció de la salut i el benestar.

 

Una de les novetats d'enguany és la necessària adaptació de tots ells al context actual, marcat per la pandèmia de la Covid-19 i per la crisi sanitària, social i econòmica que se'n deriva. Aquestes reorientacions i accions especials estan detallades dins l’explicació de cada programa.

 

A banda d’aquestes adaptacions, el Catàleg 2021 incorpora dos programes nous: un, d'assessorament en l’àmbit de les polítiques municipals d’igualtat de gènere i diversitat; i l'altre, de suport a projectes d’inclusió social per a joves en situació de risc. Pel que fa a les novetats, destaca també el desplegament de la branca del "Sigues tu" adreçada a les famílies i el significatiu augment de l'oferta de formació. 

 

L'Organisme continua avançant per assolir les fites ja anteriorment marcades, com la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 o el desenvolupament de l’Observatori Social i de Salut de la Demarcació de Girona. A més, assumeix un nou repte: s'estan redefinint els objectius, estratègies i línies d’actuació de cara al futur, segons les aportacions del procés participatiu de reflexió estratègica que es va dur a terme amb ajuntaments, entitats,
professionals de diferents àmbits i altres actors del territori. 

 

Podeu consultar el Catàleg de serveis i suport econòmic pel 2021 en aquest enllaç.


Els períodes de sol·licitud s'inicien el mes de desembre.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització