Notícies

 

Sessions per a famílies amb adolescents

Una de les formadores, en la primera sessió de suport a famílies per la crisi de la Covid-19. Autoria: M.Helena Tolosa/Dipsalut

02/02/2021

Sessions per a famílies amb adolescents

Des d'aquest mes de febrer i fins al maig, oferim formació en línia per a famílies amb adolescents. S'hi treballa la salut emocional, la resolució de conflictes i la gestió de l'ús de pantalles.

Les sessions de suport a les famílies per afrontar els efectes emocionals de la crisi de la Covid-19, han posat de manifest una especial preocupació pels fills adolescents. Entre els problemes més expressats per mares i pares, hi ha la dificultat d'acompanyar-los en la gestió de les emocions, l'augment de les tensions i els conflictes a la llar, i la gestió de l'ús (sovint, abús) de pantalles.

Per aquest motiu, Dipsalut proposa dues sessions de formació específiques, dirigides a les famílies amb adolescents i centrades en aquestes problemàtiques. Professionals del camp de les habilitats parentals hi proporcionen recursos per establir normes i límits on totes les parts se sentin reconegudes, per obrir canals de comunicació i, en definitiva, per millorar el clima familiar.

Les sessions són gratuïtes, en línia, i de dues hores de durada cadascuna. Es pot escollir entre diferents dies i franges horàries, per facilitar-ne la participació. Es preveu dur-ne a terme fins al mes de maig.

Per obtenir-ne tota la informació i insciure-us-hi, dirigiu-vos al web del "Sigues tu".

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització