Notícies

 

Actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Cartell per a divulgar actes municipals commemoratius del 8 de març de 2021

02/03/2021

Actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Recopil·lem les activitats que s'organitzen a la demarcació per commemorar el 8 de març. Enguany, les reivindicacions se centren en com la pandèmia ha posat de relleu les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones i en la importància de les nostres accions per canviar aquesta realitat.

Des del Programa de suport tècnic en l’àmbit de les polítiques municipals d’igualtat de gènere i diversitat sexual, estem recollint accions que s'organitzen des del món local amb motiu del 8 de març. Dia Internacional de les Dones. Les podeu consultar des d'aquest mateix web; a la pàgina Pm16.Accions i materials divulgatiu. Ens podeu fer coneixedors de les activitats que organitzeu via: acciosocial@dipsalut.cat

 

Els actes també s'aniran difonent a través de les xarxes socials, amb l'etiqueta #MONLOCALIGUALTAT. A més, des de l'Organisme, facilitem cartells als ajuntaments i altres ens. Podeu descarregar-los lliurement des de l'espai web del Pm16. Aquest material divulgatiu posa l'accent en la importància de les nostres accions quotidianes per avançar cap a la igualtat de drets i oportunitats.

 

A banda d'aquesta iniciativa, Dipsalut s'uneix, com cada any, a la campanya endegada per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i al manifest institucional. També participarem a l'acte institucional organitzat, el mateix 8 de març, per la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Girona.

 

Aquest 2021, el missatge se centra en com la pandèmia ha posat de relleu les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones i es fa una crida a lluitar perquè aquesta crisi no suposi un pas enere en els avenços socials que s'havien anat assolint. La campanya  “Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables” vol conscienciar i denunciar aquesta realitat i així avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabiltiat efectiva. La iniciativa va adreçada sobretot als homes per avançar de manera conjunta cap a l'eradicació de les discriminacions per raó de gènere.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització