Notícies

 

Cursos de salut pública i acció social

Fotografia de la part pràctica del curs de control d'instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, celebrat aquesta primera quinzena de març. Autoria: E.Kelele/Dipsalut

14/03/2021

Cursos de salut pública i acció social

El programa de formació de Dipsalut d'aquest primer semestre inclou una trentena de cursos dels àmbits de la salut ambiental, la promoció de la salut i el benestar, l'acció social, i l'ús dels desfibril·ladors.

La proposta formativa d'aquest semestre incorpora novetats, com un curs de diversitat de gènere dirigit a càrrecs electes; un, sobre el dret a morir dignament; i una formació relacionada amb els serveis d'acolliment per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles.

 

També inclou cursos ja del tot consolidats, com els de control de legionel·la, qualitat de l’aigua de consum humà, salubritat de les piscines o seguretat alimentària. Així com els cursos sobre primers auxilis psicològics i els d'ús dels desfibril·ladors de la xarxa del "Girona, territori cardioprotegit".

 

I tornem a proposar-ne dels àmbits de la promoció de la salut, l'atenció a les persones, el benestar i l'acció social, com els de prevenció de maltractament i abusos, igualtat de gènere, llenguatge inclusiu, com afrontar la discriminació LGTBI+ o els cursos enfocats a la gestió de les emocions en aquests temps tan difícils. 

 

Els cursos són gratuïts per a l'alumnat i estan impartits per professionals experts en cadascuna de les matèries. Majoritàriament, es duen a terme en línia, degut a la situació actual per la pandèmia de la Covid-19.

 

La proposta formativa està adaptada als diferents perfils i necessitats; especialment, als requeriments del món municipal.

 

Per conèixer tota l'oferta de cursos, accediu a l'espai web de Formació

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització