Notícies

 

Nou número de La Revista

Imatge de la portada de la revista n.29

10/05/2021

Nou número de La Revista

Entre altres temàtiques, hi parlem dels congressos internacionals d'aquest juny, dels compromisos socials i ambientals en la contractació pública, del "Sigues tu, en família" i del dret a la salut de les dones en l'àmbit laboral. La publicació inclou altres qüestions d'actualitat com les jornades tècniques de control del mosquit tigre, els programes de piscines i platges, les novetats del servei de suport psicològic o l'oferta de cursos i subvencions.

La publicació, es pot consultar en aquest enllaç.

Com a temes destacats, hi ha els dos grans congressos de promoció de la salut que Dipsalut acull aquest juny; les accions dirigides a les famílies del programa d'educació per a la salut, el "Sigues tu"; i els aspectes ambientals i socials que s'inclouen en les contractacions que duu a terme l'Organisme. A més, a la contraportada, incloem una breu entrevista al vicepresident de la Unió Internacional de Promoció i Educació per a la Salut (IUHPE), Paolo Contu, que és, també, copresident de la 11a Conferència Europea de Promoció de la Salut.  

 

A l'espai "Al detall" hi continuem reflexionant sobre el dret a la salut. En aquesta ocasió, centrant-nos en l'àmbit laboral i en les iniquitats per raó de gènere que persisteixen. A les seccions de "Breus", "Notícies" i Món Dipsalut", recollim l'actualitat de l'Organisme, com les jornades tècniques sobre control del mosquit tigre, l'adaptació dels Estatuts de Dipsalut, l'oferta de cursos i de subvencions, les novetats del servei de suport psicològic en emergències o els detalls dels programes per a la salubritat de piscines i platges. També, reflectim algunes de les col·laboracions amb entitats del territori, el treball conjunt enfront la pandèmia. A l'apartat "Consells", en aquest número, ens centrem en l'envelliment saludable.


La Revista de Dipsalut s'edita quadrimestralment. S'hi explica la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.


La publicació es fa arribar als ajuntaments, tant en paper com en format digital, perquè, puguin dipositar-la en espais municipals o difondre-la, en línia, entre els veïns i veïnes.També es troba disponible en aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització