Notícies

 

Dipsalut amplia la seva oferta formativa

Imatge d'un dels cursos de formació de Dipsalut

10/02/2011

Dipsalut amplia la seva oferta formativa

Aquest 15 de febrer, Dipsalut obre el període d’inscripcions als cursos de formació del primer semestre. Estan dirigits al personal tècnic i a professionals de l'àmbit de la salut pública, tant de protecció com de promoció de la salut. Les novetats del nou catàleg de formació són: el curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic, el curs joves i salut i el curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.


Aquest 15 de febrer, Dipsalut obre el període d’inscripcions als cursos de formació del primer semestre. Les novetats del nou catàleg de formació són: el curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic, el curs joves i salut i el curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

El curs per a dinamitzadors està dirigit a tècnics municipals i professionals de la salut, l’esport i el lleure que vulguin ampliar les seves competències per tal de poder dirigir sessions d’exercici físic en grup als Parcs i Xarxes d’Itineraris implantats per Dipsalut.

 

El Catàleg de formació del primer semestre manté l’oferta formativa de tardor que incloïa els cursos de prevenció, gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc per a la transmissió de la legionel·losi; per al personal manipulador de xarxes d’aigües d’abastament de consum humà; o de primers auxilis psicològics per a equips d’intervenció.


Els cursos estan dirigits tant a persones que treballen en l’àmbit de la protecció de la salut com pels què ho fan en el de la promoció. L’objectiu de Dipsalut és facilitar l’aprenentatge continuat al personal tècnic i a professionals de l’àmbit de la salut pública per tal que puguin actualitzar coneixements, guanyar habilitats i adoptar les actituds necessàries per millorar en la seva feina.

 

Imatge: fotografia d'un dels cursos de formació de Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització