Notícies

 

Nou número de La Revista

Imatge de la portada de La Revista de Dipsalut n.30

21/09/2021

Nou número de La Revista

Hi parlem del nou dispositiu de salvament aquàtic, impulsat per Dipsalut, així com de les actuacions a platges i a piscines, per a la salubritat i seguretat dels banyistes. També hi resumim el que van donar de si els congressos de promoció de la salut, i fem balanç de les accions per fer front a la pandèmia.

 

La publicació (n.30, corresponent al tercer quadrimestre de l'any), es pot consultar en aquest enllaç.

 

Com a temes destacats, hi ha els programes per a la salubritat de piscines i platges, el suport per als dispositius de socorrisme i el nou dispositiu de salvament aquàtic "Quick Rescue". També, la gestió d'instal·lacions amb risc de legionel·la durant la pandèmia; els dos grans congressos de promoció de la salut que Dipsalut va acollir aquest passat mes de juny; la proposta pedagògica del "Sigues tu" als casals d'estiu municipals; o el nou web del programa de Parcs i Xarxes. A la contraportada, incloem una entrevista a la gerent de l'Organisme per fer un primer balanç de les actuacions dutes a terme fins el moment per fer front a la Covid-19 i donar suport al món local en la contenció de la pandèmia i els seus greus efectes.

A l'espai "Al detall" hi reflexionem sobre les desigualtats de gènere en el treball en el marc de la Covid-19. I, a "Consells saludables" sobre la natura com a font de benestar i salut. 

La Revista de Dipsalut s'edita quadrimestralment. S'hi explica la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.

La publicació es fa arribar als ajuntaments, tant en paper com en format digital, perquè, puguin dipositar-la en espais municipals o difondre-la, en línia, entre els veïns i veïnes.També es troba disponible en aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització