Notícies

 

Els programes d\'Acció Social, a Ddgi.tv

Imatge de l'entrevista enregistrada al plató de Televisió de Girona

06/10/2021

Els programes d'Acció Social, a Ddgi.tv

El setzè capítol de Ddgi.tv ha estat dedicat als serveis i línies de suport de la unitat d'Acció Social de Dipsalut. Ha inclòs una entrevista a la diputada de l'àmbit i dos reportatges, sobre la Teleassistència i el Servei d'Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual.

El nou lliurament del programa Ddgi.tv (que pretén donar a conèixer les accions de la Diputació de Girona i els organismes que en depenen), s’ha emès aquest 7 d’octubre per Televisió de Girona.

 

La primera part ha constat d'una entrevista a la diputada delegada d'Acció Social, Teresa Brunsó, en la que hi ha detalla tels objectius de la unitat d'Acció Social, els eixos de treball i les actuacions concretes que es duen a terme per incidir sobre cada eix. També hi ha parlat de l'impacte de la pandèmia i dels projectes per al futur més proper.

 

Posteriorment, s'han emès dos reportatges. El primer, s'ha endinsat en el Servei local de Teleassistència, per explicar-nos què és, a qui va dirigit i com es desenvolupa. El segon, s'ha centrat en el Servei d'Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual, que assessora els municipis per a l'impuls de polítiques i accions encaminades a assolir la igualtat de drets i oportunitats entre les persones, independement del gènere o la orientació sexual. 


Podeu veure el programa dedicat a Acció Social, clicant aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització