Notícies

 

Cursos de promoció de la salut i el benestar

Fotografia d'un dels cursos de suport psicològic dut a terme a Girona aquest 2021

14/03/2022

Cursos de promoció de la salut i el benestar

El Programa de Formació d'aquest semestre inclou una dotzena de cursos de l'àmbit de la promoció de la salut, el benestar i l'atenció a les persones. Són gratuïts i estan impartits per professionals especialitzats en cadascuna de les matèries.

Us proposem diversos cursos relacionats amb l'atenció psicològica, com els de primers auxilis psicològics en situacions d'emergència, els d'intervenció psicològica per a víctimes de violència sexual o els d'autoprotecció i destraumatització per a integrants dels cossos de primera resposta (nova edició en línia).

 

També tornem a programar els cursos sobre llenguatge no sexista i sobre comunicació no violenta, així com els orientats a donar eines tant a personal tècnic com a càrrecs electes per a integrar la diversitat de gènere a l'àmbit local.

 

El Programa de Formació també inclou el curs per una mirada interseccional pràctica en la intervenció social i les formacions sobre gestió pràctica de les emocions en temps de coronavirus i els bons hàbits emocionals per a la resiliència individual i comunitària.

 

Per obtenir tota la informació sobre aquests cursos i la resta d'oferta formativa, dirigiu-vos a l'espai web de Formació. Des d'aquest lloc web també podreu formalitzar les inscripcions.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització