Notes de premsa

05/10/2017

Dipsalut participa a l’Oncotrail amb dos equips constituïts per personal del grup institucional

 

L´Oncotrail és una cursa solidària que anualment organitza Oncolliga amb l´objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Per la cursa d´aquest any, que s’ha previst celebrar els propers 7 i 8 d’octubre, l’Organisme ha constituït dos equips (un de corredors i l´altre de caminadors), formats per treballadors tant de la Diputació de Girona, com de Xaloc i de Dipsalut.

Participar en aquest esdeveniment significa, per una banda, contribuir a l’obtenció de fons per tal d’ajudar a finançar iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer, però també promoure la pràctica d’activitat física i reforçar les relacions i el treball en equip entre els treballadors del grup institucional Diputació de Girona.

L´Oncotrail és una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Els equips estan formats per 6 persones (4 de les quals han d'estar sempre en marxa i 2 més de suport, per rellevar-se) i han de fer un recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 30 hores per un tram des de la Costa Brava fins les Gavarres.

Dipsalut col·labora habitualment amb l’entitat organitzadora d’aquesta cursa, la Fundació Oncolliga. Li presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves. Es fa en el marc de les línies de suport a entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Girona que realitzen activitats de promoció de la salut i intervencions terapèutiques per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. L’Organisme de Salut Pública també l’ha ajudat econòmicament per a la realització de les anteriors edicions de l’Oncotrail.

Totes aquelles persones que ho desitgin poden fer donacions vinculades a l’equip de Dipsalut o a qualsevol altre dels equips participants a la cursa solidària. Per a efectuar-les, cal dirigir-se a la pàgina web de l'Oncotrail, a l’apartat “donacions a equips”.


NOTA: Adjuntem fotografia dels integrants dels equips de Dipsalut que participaran a l’Oncotrail acompanyats del president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i de la gerent de Dipsalut, Sílvia Oliveras. Autor: Martí Artalejo/DDGI

 

Per més informació:
Noemí Guillem, tècnica de Difusió
nguillem@dipsalut.cat
972414720, 699012787

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització