Avís Legal

Aquest lloc web i el seu domini (dipsalut.cat) corresponen a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (en endavant Dipsalut), amb CIF Q1700565C i domicili al carrer Pic de Peguera, 15 (Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona – Edifici Jaume Casademont), de La Creueta (CP 17003), telèfon 972414720 i adreça electrònica info@dipsalut.cat .

La informació facilitada per mitjà d'aquest lloc web no substitueix la que figura a la seu electrònica de l’Ens o en els canals i plataformes de seu electrònica adoptats per Dipsalut, única que té plena validesa legal.

Dipsalut no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d'enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de Dipsalut. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé a Dipsalut o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa de Dipsalut.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 4.0 (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

L’escut oficial de l'Ens i els altres dissenys i logotips que l’identifiquen només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de Dipsalut, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de Dipsalut. Dipsalut n’autoritza també usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit de Dipsalut.

En l’exercici de les seves competències i funcions Dipsalut tracta dades de caràcter personal. A aquest lloc web i a la seu electrònica de Dipsalut figuren formularis que permeten a Dipsalut obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida i dels aspectes més rellevants del tractament. En aquest enllaç figura informació sobre la Política de protecció de dades de Dipsalut.

Dipsalut informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació. Trobarà més informació sobre la Política de Cookies en aquest enllaç.

Dipsalut no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l'Ens. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització