Destaquem

22/02/2019

Subvencions per a ajuntaments i organitzacions no lucratives

El 26 de febrer és l'últim dia per demanar suport econòmic per a despeses d'inversió en consultoris mèdics locals i en centres d'acció social.

Més informació

14/02/2019

Cursos de formació

És obert el període d’inscripció als cursos del primer semestre. Tots són gratuïts. Les inscripcions es tancaran a mesura que es cobreixin les places de cada curs. El programa de formació inclou cursos de suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica.

Més informació

Notícies

22/02/2019

Hem participat al VIII Congrés de Legionel·la i Qualitat Ambiental

Hi hem presentat dues comunicacions: sobre l’evolució de la presència de legionel·la a les instal·lacions municipals i sobre les situacions que afavoreixen la proliferació del bacteri.

Més informació

05/02/2019

El Servei d’Emergències Psicològiques ha atès 345 persones el 2018

Els psicòlegs especialitzats en emergències de Dipsalut han intervingut en quaranta-un esdeveniments d’alt potencial traumàtic.

Més informació

04/02/2019

Dia Mundial contra el Càncer

Determinats hàbits, com el sedentarisme, una alimentació inadequada o fumar, augmenten les possibilitats que tenim de patir càncer. Per això és clau promoure estils de vida saludables.

Més informació

18/01/2019

Aprenem amb una reconeguda investigadora en educació

La catedràtica de mètodes d’investigació i diagnòstic en educació Raquel-Amaya Martínez González ha conduït tres sessions de treball amb els tècnics que coordinen el programa “Sigues tu” per tal de traslladar-los els seus coneixements i experiència.

Més informació

15/01/2019

La parentalitat positiva com a eina de promoció del benestar infantil

Dipsalut i la Càtedra de Promoció de la Salut hem organitzat una conferència sobre aquest tema. Ha anat a càrrec de la catedràtica de mètodes d’investigació i diagnòstic en educació Raquel-Amaya Martínez González.

Més informació

15/01/2019

La gènesi de la salutogènesi

Un dels principals impulsors de la teoria salutogènica, Ben Lindström, ens ha visitat per intercanviar impressions sobre la manera com Dipsalut està incloent el treball del sentit de coherència en el programa “Sigues tu”.

Més informació

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització