Programa de formació

 

Dipsalut ofereix activitats formatives als professionals que treballen en els àmbits de la salut ambiental, la promoció de la salut i el benestar de les persones i recentment en l’acció social. L'objectiu és facilitar l'aprenentatge continuat per tal que es puguin actualitzar constantment els coneixements, adquirir noves competències i preparar a les persones per als canvis futurs.

Així doncs, des d'aquesta perspectiva, i seguint el nostre marc teóric, l'oferta formativa de Dipsalut està orientada al desenvolupament del coneixement, les habilitats i les actituds necessàries dels diferents agents que treballen en la salut pública.

Bona part de la formació proposada en aquest Programa és online. Des del passat mes de març, hem estat treballant intensament per adaptar els cursos al nou context generat per la Covid-19 i oferir-vos el màxim de continguts possible en format no presencial.Novetat: Com inscriure-us als cursos de Dipsalut

El primer que cal fer és registrar-se, (anar a l'apartat "Registra’t"). Aquest pas només s'ha de dur a terme una vegada. Un cop l'hagueu completat, ja podreu inscriure-us al curs o cursos que us interessin.

Disposareu d'un usuari i una clau que us permetran entrar a l'aplicació de Formació en properes ocasions. Aquest usuari i clau també us servirà per accedir al Campus d'Alumnat, on hi trobareu els continguts, recursos didàctics i entorn d'aprenentatge relacionats amb les formacions escollides.

Les dades personals facilitades en el Registre i totes aquelles que es generin posteriorment seran tractades segons la nostra política de Protecció de Dades, complint estrictament el que la legislació fixa en aquest àmbit.

 

Període d'inscripcions: Comença el 15 de setembre de 2020 i es tanca el 5 d'octubre o fins a cobrir les places.

 

Accés als cursos de formació (Enguany estrenem un nou format per la gestió dels cursos, en el qual encara s'hi estan introduint millores. En cas de dubtes podeu enviar un correu electrònic a formacio@dipsalut.cat)

 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització