Notícies

 

08/07/2024

El compromís és posar-lo a prova en diverses situacions de salvament reals al llarg dels propers mesos, i si compleix les expectatives, es plantejarà incorporar-lo als seus equips com a eina de rescat.

 

20/06/2024

• El 30 de setembre i l’1 d’octubre l’esdeveniment reunirà alcaldes, regidors i altres representants i professionals del món local sota el lema «Accions locals per a reptes globals» • El Congrés és una iniciativa conjunta del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), les diputacions de Barcelona, Girona i Tarragona; l’Associació Catalana de Municipis (ACM), i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) • L’objectiu és debatre sobre com poden contribuir els municipis a la salut i el benestar de la població, i treballar conjuntament en el full de ruta de les polítiques locals pel que fa a l’atenció de les persones

 

14/06/2024

• La xifra suposa un augment del 21 % de casos nous respecte a l’any anterior, i 8 de cada 10 víctimes tenen més de 70 anys • Des que es va iniciar el protocol, el 2019, fins al juny del 2024, el nombre de casos de maltractament gestionats per any s’ha triplicat i ha passat de 26 a 76

 

03/06/2024

• L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona crea una guia viva, que s’anirà actualitzant periòdicament, oberta a tota la ciutadania i pensada per respondre tant a les necessitats dels ajuntaments de poblacions grans com dels municipis mitjans i micropobles de la demarcació de Girona

 

30/05/2024

• Es tracta d’una convocatòria extraordinària per promoure l’activitat investigadora als hospitals comarcals de la demarcació de Girona. • Cada beca està dotada amb 12.500 euros a destinar a un projecte de recerca, i s’hi poden presentar professionals dels Hospitals comarcals de Blanes-Calella, Figueres, Olot i Palamós.

 

29/04/2024

En el marc del Dia de les Esquadres, el psicòleg Jordi Frau i Carreras, ha recollit la medalla que posa en valor la feina de tots aquests anys de col·laboració amb el cos de la policia catalana a través del “Servei de Suport Psicològic en Situacions de Crisi al Municipi”

 

20/03/2024

• Inclou ajudes als ajuntaments per al finançament de la vigilància, seguretat, salvament i socorrisme a les platges de la demarcació de Girona i també per als centres municipals de formació d'adults i centres docents d'educació especial. Així com les subvencions en matèria de condicions i estils de vida i per a intervencions terapèutiques adreçades a Organitzacions No Lucratives (ONL). • La data límit de presentació s’amplia fins al 15 d’abril de 2024.

 

13/03/2024

Un any més oferim formació gratuïta relacionada amb la salut ambiental, la promoció de la salut, acció social i l’ús dels desfibril·ladors. Enguany estrenem el nou portal de formació que incorpora una aula virtual on cada alumne tindrà el seu espai.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització