Afectació tràmits i activitat ordinària

 

Actualment, el Registre de Dipsalut no fa atenció presencial. S'ofereix atenció telefònica (972414720) i telemàtica (Seu electrònia, E-TRAM, EACAT, email), tant per a tràmits com per a consultes.

Recordar també que els terminis per la tramitació dels procediments administratius estan suspesos o interromputs. Aquesta mesura afecta, entre altres, les línies de suport econòmic que estan obertes. Aquesta circumstància no implica que, si ho considereu convenient, pugueu presentar les sol·licituds i/o documentació que estimeu oportunes durant la suspensió.

Queden suspeses totes les accions formatives del nostre Catàleg (s'està treballant en opcions telemàtiques). De la mateixa manera, s'han suspès les dinamitzacions als Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables, les accions a escoles i per a famílies del programa "Sigues tu" i la resta de serveis i activitats que impliquen concentracions de persones o que no es consideren de caràcter essencial.

Malgrat la crisi del coronavirus, l'Organisme de Salut Pública continua fent el manteniment i accions necessàries per al bon funcionament de la xarxa de desfibril·ladors d'ús públic.

També segueix donant servei per a la prevenció de la legionel·losi i la garantia de la qualitat de l'aigua


 

 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització