Afectació tràmits i activitat ordinària

Actualment, el Registre de Dipsalut no fa atenció presencial. S'ofereix atenció telefònica (972414720) i telemàtica (Seu electrònia, E-TRAM, EACAT, email), tant per a tràmits com per a consultes.

 

L'1 de juny es van aixecar les suspensions/interrupcions de terminis administratius que establia el RD 463/2020 d'estat d'alarma per la Covid-19. Així doncs, es van reprendre, entre altres, la tramitació de les subvencions i la sol·licitud de programes.

 

Tots els programes del Catàleg de Serveis s'han adaptat per tal de complir amb les normes de prevenció i protocols establerts per la pandèmia. Es continua prestant els serveis que, en la majoria de casos, també s'han reorientat per respondre a les noves necessitats i context.

 

Pel que fa als serveis fora Catàleg, la formació s'ofereix majoritàriament en format telemàtic i les accions vinculades a les línies de suport econòmic s'han de realitzar, com ja era preceptiu, de forma telemàtica.

 

Per qualsevol dubte o informació addicional relacionada amb aquesta qüestió, us podeu dirigir a: info@dipsalut.cat o al 972414720.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització