Destaquem

01/06/2020

Avís important: aixecament de la supensió de terminis

 

El RD 463/2020, pel qual es decretava l’estat d’alarma, va establir la suspensió i interrupció dels terminis administratius, amb determinades excepcions. Aquest 1 de juny, es reprèn o reinicia el còmput de terminis que havien estat suspesos/interromputs.

 

Pel que fa a programes, afecta als dos de piscines (Pt05 i Pt06) i al de salubritat de les platges (Pt07). El període de sol·licitud finalitzarà el 19 de juny.

 

Pel que fa a subvencions, es reprèn la tramitació de les que estaven obertes. Es tracta de les següents:

-Subvencions en matèria de condicions i estils de vida per a ajuntaments Pm07, per a l'any 2020.(el termini de sol·licitud finalitza el 10 de juny)

-Subvencions adreçada a ajuntaments de la demarcació de Girona per finançar les despeses derivades del funcionament ordinari dels consultoris locals (SAC), per a l'any 2020. (el termini de sol·licitud finalitza el 10 de juny)

-Subvencions adreçades a consells comarcals i a consorcis d'acció/benestar social per al suport econòmic a les inversions en equipaments dels centres d'acció social de la demarcació de Girona ( ASICC), per a l’any 2020.(el termini de sol·licitud finalitza el 10 de juny)

-Subvencions per al finançament de les despeses derivades del funcionament ordinari dels centres de formació d'adults i dels centres docents d'educació especial (CMFA i CDEE), per a l'any 2020 .(el termini de sol·licitud finalitza el 10 de juny)

-Subvencions en matèria de intervencions terapèutiques per a ONL (SOI), per a l'any 2020 (el termini finalitzarà el 30 de juny)

-Subvencions per al finançament de la seguretat, vigilància, salvament i socorrisme a les platges de la demarcació de Girona (Pt08), per a l'any 2020 (el termini finalitzarà el 30 de juny)

-Programa de suport econòmic a les actuacions per a la lluita i control de plagues urbanes ( Pt10), per a l'any 2020 (el termini finalitzarà el 30 de juny)

 

- Programa de suport econòmic per als serveis de socorrisme a les piscines d'ús públic de titularitat i/o gestió municipal (Pt15) (el termini finalitzarà el 30 de juny)

 

- Subvencions en matèria de condicions i estils de vida per organitzacions sense ànim de lucre (CEV), per a l'any 2020.(el termini de sol·licitud s'obre aquest 12 de juny i finalitzarà el dia 30 del mateix mes)


Recordem que també s'han reprès els terminis administratius de les subvencions de cooperació internacional i de les d'acollida i inclusió a menors que han migrat sols. En breu se'n publicarà la convocatòria.

 

(+) Més informació, a l'apartat Subvencions d'aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització