Acció social

 

Dipsalut va incorporar, el mes de gener de 2016, la Secció d'Acció Social de la Diputació de Girona com a funció pròpia amb l'objectiu d'atendre millor els ajuntaments, altres administracions i les entitats socials en la seva tasca de garantir més benestar i qualitat de vida als gironins i gironines.

Amb la incorporació d'Acció Social a Dipsalut, es vol contribuir a l'abordatge dels determinants socials i els seus efectes en la salut de les persones així com contribuir a facilitar que les persones puguin desenvolupar el seu projecte vital i també participar de projectes comunitaris.

Podeu trobar tota la informació vinculada acció social a l'Area de Polítiques de Promoció de la Salut i Qualitat de Vida, amb els següents línies i programes d'actuació:

Línia de Condicions de vida


• Pm12 - Servei Local de Teleassistència Domiciliària. EnllaçLínia de Suport i assessorament d'actius socials i de salut


• Pm13 - Suport Econòmic per a Consultoris Locals, Centres de Formació d’Adults i Centres Docents d’Educació Especial. Enllaç

 


Línia de Reducció de desigualtats


• Pm11 - Suport Econòmic per a Projectes que Lluitin contra la Pobresa i l'Exclusió Social. Enllaç

 


Per a qualsevol aclariment o informació podeu dirigir-vos a info@dipsalut.cat
 

 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització