Destaquem

15/02/2023

Inscripcions als cursos del primer semestre

 

El programa de formació incorpora algunes novetats, com un curs orientat a la prevenció de drogodependències des del municipi, una formació específica relacionada amb les violències sexuals, una xerrada sobre com abordar l’exposició a la pornografia d’adolescents i joves, dos tallers del “Com parlar als infants” per a professionals, i un curs de prevenció de la violència filioparental.

 

A més, seguim oferint propostes que incorporen algunes de les temàtiques que continuen plantejant importants reptes, com les polítiques d’igualtat dins l’entorn de treball de l’administració pública, els processos de trànsit en la infància i l’adolescència, les cures en les organitzacions de serveis socials o la comunicació no violenta.

 

Pel que fa a l’àmbit de la salut ambiental, mantenim les formacions ja consolidades, com les de prevenció de la legionel·losi, qualitat de l’aigua de consum humà, salubritat de les piscines o seguretat alimentària.

 

En la mateixa línia, des de l’apartat de la promoció de la salut, el benestar i l’acció social seguim duent a terme els cursos de primers auxilis psicològics, sobre com utilitzar els desfibril·ladors de la xarxa del «Girona, territori cardioprotegit», els de prevenció de maltractaments i abusos, suport a víctimes de violència masclista, diversitat de gènere, llenguatge inclusiu i aquells relatius a la discriminació LGTBI+. Atesa la bona acollida de les edicions anteriors, també continuem programant les formacions per aplicar una mirada interseccional pràctica a la intervenció social, així com les relacionades amb la gestió de les emocions.

 

Podeu obtenir-ne tota la informació i insciure-us-hi (a partir del dia 15 de febrer), accedint a aquest lloc web.

Informació addicional:

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització