Notícies

 

Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes

Curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables

02/03/2011

Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes

Aquest dimecres 2 de març ha començat el curs de Dipsalut per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Tècnics municipals i professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure hi aprenen tot el necessari per poder dirigir sessions de dinamització en aquests equipaments.

 

Aquest dimecres 2 de març ha començat el curs de Dipsalut per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

Tècnics municipals i professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure hi aprenen tot el necessari per poder dirigir sessions de dinamització en aquests equipaments. En el curs s’hi donen a conèixer les característiques tècniques i les possibilitats dels Parcs i les Xarxes . També es treballen les habilitats socials i comunicatives, del tot necessàries per adaptar-se a cada grup i a les particularitats dels usuaris.

 

La formació compta tant amb classes teòriques com pràctiques. Les imparteixen diplomats en fisioteràpia, llicenciats en medicina, pedagogs i llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport. Es fa a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic, els dies 2, 4, 7, 9, 11, 21 i 22 de març.

 

Dipsalut ha programat una segona edició d'aquest curs. Començarà el dia 26 d'abril. Els interessats, poden inscriure-s'hi accedint a l'apartat "sol·licitud de formació" d'aquest web. Per obtenir més informació, consulteu el lloc web de edx

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització