Notícies

 

Fontanals de Cerdanya i Bescanó ja tenen Xarxes d’Itineraris Saludables

Sessió de dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de Riudellots de la Selva

08/04/2011

Fontanals de Cerdanya i Bescanó ja tenen Xarxes d’Itineraris Saludables

Aquest mes de març, s’han implantat les Xarxes d’Itineraris Saludables de Fontanals de Cerdanya i Bescanó. La Xarxa de Fontanals compta amb 3 itineraris recomanats (un de 1,6 Km, que passa pel Parc Urbà de Salut cedit per Dipsalut al municipi; un de 4 Km i un de de 6,2 Km).Tots tres transcorren tant pel nucli urbà com pels afores. La de Bescanó connecta amb la Via Verda Girona- Olot. També està formada per 3 itineraris (el curt, de 2,3 Km; el mitjà, de 3,4 i el llarg, de 5,6 Km) i connecta amb el Parc Urbà de Salut del municipi.


Aquest 26 de març, Fontanals de Cerdanya ha posat en ús la Xarxa d'Itineraris Saludables amb una prova pilot. La Xarxa de Fontanals compta amb 3 itineraris recomanats (un de curt, de1,6 Km, que passa pel Parc Urbà de Salut cedit per Dipsalut al municipi; un de mitjà, de 4 i un de llarg, de 6,2).Tots tres transcorren tant pel nucli urbà com pels afores.

El 29 de març, també es va estrenar la Xarxa d’Itineraris Saludables de Bescanó que connecta amb la Via Verda Girona- Olot. Aquesta Xarxa també està formada per 3 itineraris (el curt, de 2,3 Km, el mitjà, de 3,4 i el llarg, de 5,6 Km). Tots passen pel nucli urbà i les afores i pel Parc Urbà de Salut del municipi.

Dipsalut implanta Xarxes d’Itineraris Saludables a 105 municipis de la demarcació de Girona. Es tracta recorreguts urbans i periurbans senyalitzats i connectats entre ells, pensats per promoure i facilitar l’acció de caminar. Cada Xarxa compta amb plafons informatius que contenen un mapa del municipi amb els itineraris que es poden seguir i on es donen les recomanacions generals d’ús. Les Xarxes de Dipsalut passen pels Parcs Urbans de Salut que l’Organisme també cedeix als municipis. A més, connecten amb les Vies Verdes i permeten arribar fins altres recorreguts consolidats.


Fins el moment, doncs, s’ha completat la implantació de les Xarxes d’Itineraris Saludables de: Fontanals de Cerdanya, Bescanó, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Riudellots de la Selva, Sant Joan de les Adadesses, Llambilles, Vilajuïga i Pedret i Marzà.


Imatge: sessió de dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de Riudellots de la Selva.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització