Notícies

 

Trobada amb entitats de prevenció de les malalties cardiovasculars i suport als afectats

Trobada amb entitats de prevenció de les malalties cardiovasculars i ajuda als afectats

11/04/2011

Trobada amb entitats de prevenció de les malalties cardiovasculars i suport als afectats

Aquest dilluns 11 d'abril, s'ha celebrat una reunió amb membres d'associacions gironines que treballen en la prevenció de les malalties cardiovasculars i en l'ajuda a les persones que les pateixen. En la sessió, s'hi ha presentat el "Girona, territori cardioprotegit" així com el programa de formació i les accions de divulgació que l'acompanyaran.

 

Aquest dilluns 11 d'abril, s'ha celebrat una trobada entre representants de Dipsalut i membres d'associacions gironines que treballen en la prevenció de les malalties cardiovasculars i en l'ajuda a les persones que les pateixen. En la sessió, celebrada a la seu de l'Organisme, s'hi ha presentat el "Girona, territori cardioprotegit" així com el programa de formació i les accions de divulgació que l'acompanyen. L'objectiu de la reunió era exposar els detalls de la iniciativa, recollir les opinions de les entitats, resoldre dubtes, implicar-les i cridar-les a participar en el desenvolupament del "Girona, territori cardioprotegit".

 

Les entitats que han participat en la sessió són: AACIC-Associació de Cardiopaties Congènites, l'Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor (GICOR), El Ripollès.Cor i COR FI- Associació Alt-Empordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor.

 

Imatge: trobada amb les entitats a la seu de Dipsalut (d'esquerra a dreta: Marc Alabert, gerent de Dipsalut; Josep Marigó, president de Dipsalut i Ramon Brugada, director científic del Programa).

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització