Notícies

 

La ciutat de Girona ja disposa dels seus Parcs Urbans de Salut

La ciutat de Girona ja disposa dels seus Parcs Urbans de Salut

20/04/2011

La ciutat de Girona ja disposa dels seus Parcs Urbans de Salut

La ciutat de Girona ja compta amb els Parcs Urbans de Salut cedits per Dipsalut. Els 4 Parcs s’han instal·lat al llarg de la setmana del 12 al 19 d’abril. Estan situats a l’Avinguda Lluís Pericot (cantonada amb carrer Doctor Ametller), al carrer de les Monges (a Sant Daniel, a la plaça interior de les antigues escoles), al Parc de Vista Alegre i al carrer Ramon Llull.

 

La ciutat de Girona ja compta amb els Parcs Urbans de Salut cedits per Dipsalut. Els 4 Parcs s’han instal·lat al llarg de la setmana del 12 al 19 d’abril. Estan situats a l’Avinguda Lluís Pericot (cantonada amb carrer Doctor Ametller), al carrer de les Monges (a Sant Daniel, a la plaça interior de les antigues escoles), al Parc de Vista Alegre i al carrer Ramon Llull. Properament se celebraran les primeres sessions de dinamització per mostrar com cal utilitzar els aparells i realitzar els exercicis.


Aquests dies, Dipsalut també ha iniciat la implantació dels Parcs d’Ogassa, Sant Miquel de Campmajor, Sant Jaume de Llierca, Planoles, Alp, Puigcerdà, Ger, Bolvir i Fontanals de Cerdanya.


Fins el moment, doncs, s’ha completat la instal·lació de l’entorn de 170 Parcs Urbans de Salut dels 181 que Dipsalut ha cedit als municipis de la demarcació.


Imatge: Parc de l’Avinguda Lluís Pericot de Girona

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització