Notícies

 

Reunió per treballar en la formació per usar desfibril·ladors

Reunió per treballar en la formació per usar els desfibril·ladors

28/04/2011

Reunió per treballar en la formació per usar desfibril·ladors

Aquest dijous 28 d'abril ha tingut lloc una reunió entre representants d'organismes gironins que imparteixen formació relacionada amb l'ús de desfibril·ladors i els responsables tècnics del programa "Girona, territori cardioprotegit" de Dipsalut. Els objectius de la trobada eren: posar de manifest que la implantació de desfibril·ladors arreu de la demarcació anirà acompanyada d'una important tasca formativa impulsada per Dipsalut i buscar la implicació i complicitat de les entitats del territori en aquesta tasca per tal d'arribar al màxim nombre de persones possible.

 

Aquest dijous 28 d'abril ha tingut lloc una reunió entre representants d'organismes gironins que imparteixen formació relacionada amb l'ús de desfibril·ladors i els responsables tècnics del programa Girona, territori cardioprotegit de Dipsalut. Els objectius de la trobada eren: posar de manifest que la implantació de desfibril·ladors arreu de la demarcació anirà acompanyada d'una important tasca formativa impulsada per Dipsalut i buscar la implicació i complicitat de les entitats del territori en aquesta tasca per tal d'arribar al màxim nombre de persones possible. Aquesta formació anirà especialment dirigida als "heavy users" - és a dir, a aquelles persones que tinguin més probabilitats d'haver de fer servir els desfibril·ladors, com ara conserges, policies locals, vigilants municipals o membres d'equips de protecció civil.  

 

Imatge: reunió amb les entitats que treballen en la formació per a l'ús de DEA's. Seu de Dipsalut, Parc Científic i Tecnològic de Girona.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització