Notícies

 

L\'exposició “Cuida’t les dents” serà a 11 municipis des d\'ara fins a finals de curs

Imatge de l'exposició “Cuida’t les dents”

10/05/2011

L'exposició “Cuida’t les dents” serà a 11 municipis des d'ara fins a finals de curs

Des d’ara i fins el final del curs acadèmic, onze municipis gironins acolliran l’exposició educativa “Cuida’t les dents”. Aquestes poblacions són: Breda, Cervià de Ter, Palamós, La Vajol, Biure, Planoles, Ribes de Fresser, Campdevànol, L’Escala, Castelló d’Empúries i Peralada. En total, 41 grups d'escolars, és a dir, uns 650 alumnes visitaran l'exposició.

 

Des d’ara i fins el final del curs acadèmic, onze municipis gironins acolliran l’exposició educativa “Cuida’t les dents”. Aquestes poblacions són: Breda, Cervià de Ter, Palamós, La Vajol, Biure, Planoles, Ribes de Fresser, Campdevànol, L’Escala, Castelló d’Empúries i Peralada. En total, 41 grups d'escolars, és a dir, uns 650 alumnes visitaran l'exposició.

 

L'activitat està dirigida principalment a nens i nenes de 1r i 2n de primària de les escoles de la demarcació, tot i que també és recomanable per persones de més edat amb necessitats educatives especials. L'exposició "Cuida't les dents" explica les funcions de la boca i les dents, les malalties bucals i dentals, la millor manera de prevenir-les, a mantenir una bona higiene bucodental, a raspatllar-se les dents correctament...Tot d'una manera divertida i participativa. Al final del recorregut els nens i nenes reben un kit que inclou raspall, pasta de dents, un rellotge de sorra per controlar el temps que hem d'estar raspatllant-nos i un joc de cartes que recull els conceptes bàsics de l'exposició i serveix per traslladar el què s'ha après als de casa. Els mestres reben material didàctic per poder seguir treballant en aquest tema a l'escola.
 


Clicant aquí podreu obtenir més informació d'aquest recurs educatiu que Dipsalut posa al servei dels municipis gironins.

 

Clicant aquí podreu veure un reportatge informatiu de l'exposició.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització