Notícies

 

El cap dels Mossos d\'Esquadra a Girona visita Dipsalut

El cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d'Esquadra visita Dipsalut

14/06/2011

El cap dels Mossos d'Esquadra a Girona visita Dipsalut

El cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d’Esquadra, Joaquim Belenguer, ha visitat Dipsalut aquest dimarts 14 de juny al migdia. Ho ha fet, acompanyat d’altres comandaments del cos, per tal de conèixer els detalls del programa “Girona, territori cardioprotegit”. Com a equip de primera resposta, els mossos tindran un paper important en el desenvolupament d’aquest programa que suposa la implantació de desfibril·ladors d’ús públic a places, carrers i façanes d’equipaments de 214 municipis gironins.

 

El cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d’Esquadra, Joaquim Belenguer, ha visitat Dipsalut aquest dimarts 14 de juny al migdia. Ho ha fet, acompanyat d’altres comandaments del cos, per tal de conèixer els detalls del programa “Girona, territori cardioprotegit”. Com a equip de primera resposta, els mossos tindran un paper important en el desenvolupament d’aquest programa que suposa la implantació de desfibril·ladors d’ús públic a places, carrers i façanes d’equipaments de 214 municipis gironins. El gerent de Dipsalut, Marc Alabert, els ha informat sobre l’evolució del “Girona, territori cardioprotegit” i ha remarcat que tots els desfibril·ladors fixos estan connectats al telèfon únic d’emergències, l’112.

 

Imatge (d'esquerra a dreta): Pau Batlle, cap àrea Pol. i Promoció de la Salut de Dipsalut; Marc Alabert, gerent de Dipsalut; Joaquim Belenguer, cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d'Esquadra i dos comandaments del cos a Girona.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització