Notícies

 

Les Planes d’Hostoles ha estrenat la seva Xarxa d’Itineraris Saludables

Les Planes d'Hostoles ha estrenat la seva Xarxa d'Itineraris Saludables

13/09/2011

Les Planes d’Hostoles ha estrenat la seva Xarxa d’Itineraris Saludables

Aquest passat dimecres 7 de setembre s’ha celebrat la primera dinamització de la Xarxa d’Itineraris Saludables de Les Planes d’Hostoles. Hi ha participat una quinzena de persones que, dirigides per un monitor, han completat l’itinerari mitjà. Les Planes d’Hostoles disposa d’una Xarxa d’Itineraris de més de 12 quilòmetres que compta amb tres camins recomanats: un de curt, de 2 quilòmetres; un altre de mitjà, de 4, i un tercer més llarg, de 6 quilòmetres.


Aquest passat dimecres 7 de setembre s’ha celebrat la primera dinamització de la Xarxa d’Itineraris Saludables de les Planes d’Hostoles. Hi ha participat una quinzena de persones que, dirigides per un monitor, han completat l’itinerari mitjà.

Les Planes d’Hostoles disposa d’una Xarxa d’Itineraris de més de 12 quilòmetres que compta amb tres camins recomanats: un de curt, de 2 quilòmetres; un altre de mitjà, de 4, i un tercer més llarg, de 6 quilòmetres. En la dinamització, s’ha ensenyat a interpretar la senyalització dels itineraris, a treure el màxim rendiment d’aquests camins i s’han donat recomanacions generals d’ús. El monitor també ha insistit en els beneficis de la pràctica habitual d’activitat física moderada i en la necessitat de complementar-la amb una dieta equilibrada. L’objectiu d’aquestes sessions és donar a conèixer els equipaments existents per a la pràctica d’activitat i exercici físic i animar la població de la zona a utilitzar-los de manera constant per tal de prevenir malalties i millorar el seu estat físic.

La propera dinamització de la Xarxa de Les Planes d’Hostoles es farà el 14 de setembre a les 19h. El lloc de trobada és la Plaça Nova.

Les Planes també compta amb un Parc Urbà de Salut ubicat a la zona d’esbarjo “La Parada”. En l’equipament també s’hi organitzen sessions d’exercici en grup en les què un monitor especialitzat ensenya a realitzar correctament els exercicis.

La propera dinamització del Parc s’ha previst pel 19 de setembre a les 12 h.

 

Dipsalut implanta Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables als municipis de la demarcació de Girona. Es tracta d'equipaments d'ús lliure i oberts les 24 hores per a fer exercici i activitat física. El seu objectiu és facilitar i promoure la pràctica d'activitat i exercici físic de manera habitual.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització