Notícies

 

Els ajuntaments gironins promouen l’ús de Parcs i Xarxes amb diferents iniciatives municipals

Sessió de dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de les Planes d'Hostoles

06/10/2011

Els ajuntaments gironins promouen l’ús de Parcs i Xarxes amb diferents iniciatives municipals

Conscient de la importància de la pràctica de l’activitat i l’exercici físics per a la qualitat de vida de la població, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries està preparant uns cursets gratuïts, oberts a tothom, d’acompanyament i aproximació als Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

Conscient de la importància de la pràctica de l’activitat i l’exercici físics per a la qualitat de vida de la població, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries està preparant uns cursets gratuïts, oberts a tothom, d’acompanyament i aproximació als Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Les persones que hi estiguin interessades s’organitzaran en grups i periòdicament es faran sessions dirigides d’activitat física en aquests equipaments. Aquestes dinamitzacions se sumaran a les que es programen des de Dipsalut. D’aquesta manera la població tindrà l’oportunitat de participar-hi més freqüentment. Tothom qui ho vulgui, pot inscriure’s a les dependències de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania o bé contactant a través del correu electrònic fmonino@castello.cat o al telèfon 972 25 01 65.

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles també fa una aposta en aquest sentit. La bona participació que estan tenint les sessions de dinamització d’aquests camins ha motivat l’Ajuntament a programar cada dimecres a les 19h una dinamització dels Itineraris Saludables. El punt de trobada serà la Plaça Nova de les Planes.

Dipsalut continua implantant Xarxes d’Itineraris Saludables a la demarcació de Girona. Aquesta setmana està previst que es posin en funcionament les Xarxes de Madremanya, Pontós i Pont de Molins. Aquests equipaments, cedits per Dipsalut, són espais oberts a tothom sense cap mena de restricció per fomentar hàbits de vida saludable i combatre el sedentarisme i les malalties que se’n deriven.

Podeu consultar tota la informació sobre Itineraris i Parcs Urbans de Salut i el calendari de dinamitzacions al web del programa.

 

Imatge: dinamització de la Xarxa d'Itineraris Saludables de les Planes d'Hostoles. Font: Ajuntament de les Planes d'Hostoles.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització