Notícies

 

23/06/2008

Dipsalut porta a Girona un congrés de salut laboral a l'administració pública

L'organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona, Dipsalut, i la Sociedad Española de Salud Laboral en la Administración Pública (Seslap) han signat avui un conveni per celebrar a Girona el XXII congrés d'aquesta entitat, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d'octubre.

Seslap és una institució científica sense ànim de lucre d'àmbit estatal, de la qual formen part professionals relacionats amb la salut laboral i la prevenció de riscos laborals que estan al servei de les diferents administracions públiques. El congrés té com a finalitat intercanviar experiències en l'àmbit de la salut laboral a les administracions públiques amb la intenció de millorar l'exercici professional, establir criteris homogenis i generar una cultura preventiva en l'exercici de les activitats dels treballadors públics.

Enguany, el XXII congrés de Seslap tindrà lloc a l'Auditori Palau de Congressos de Girona gràcies al conveni que avui ha signat aquesta associació amb Dipsalut, que hi farà una aportació econòmica de 30.000 euros. L'organisme autònom de salut pública de la Diputació té interès que aquest esdeveniment es porti a Girona per fomentar la recerca i la innovació en l'àmbit de la salut laboral dels treballadors de les administracions públiques, especialment del món local. El president de Dipsalut, Josep Marigó, ha explicat que amb iniciatives d'aquest tipus "es vol fomentar la presència de les administracions locals gironines i de tècnics municipals relacionats amb la salut laboral".

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització