Notícies

 

Prop d’un miler de persones han participat en la XV Setmana del Cor

Prop d'un miler de persones participen en les activitats de la XV Setmana del Cor

18/10/2011

Prop d’un miler de persones han participat en la XV Setmana del Cor

Prop d’un miler de persones han participat en alguna de les activitats celebrades en el marc de la XV Setmana del Cor. Els actes - organitzats per l’Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor, Gicor, amb la col·laboració d’entitats i institucions diverses, com Dipsalut- s’han fet entre el 13 i el 15 d’octubre. L’objectiu de és divulgar hàbits de vida saludables que ajudin a prevenir les malalties del cor, així com donar a conèixer iniciatives a favor de la salut cardiovascular.

 

Prop d’un miler de persones han participat en alguna de les activitats celebrades en el marc de la XV Setmana del Cor.


Els actes - organitzats per l’Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor, Gicor, amb la col·laboració d’entitats i institucions diverses, com Dipsalut- s’han fet entre el 13 i el 15 d’octubre.


El gruix de les activitats s’ha concentrat als estands muntats a la Rambla de la Llibertat de Girona. S’ha pres la pressió als vianants i se’ls ha calculat el risc coronari segons les taules de Regicor. S’han transmès les pautes bàsiques a seguir per tal de cuidar la salut cardiovascular. S’han dut a terme demostracions de l’ús dels desfibril•ladors automàtics que implanta Dipsalut, tallers d’elaboració de plats cardiosaludables, xerrades i conferències sobre la rehabilitació cardíaca, l’obesitat infantil, el programa “Girona, terrritori cardioprotegit”... També s’han organitzat sessions d’activitat física en grup als Parcs Urbans de Salut i marxes populars pels Itineraris Saludables.


L’objectiu de la Setmana del Cor és divulgar hàbits de vida saludables que ajudin a prevenir les malalties del cor, així com donar a conèixer iniciatives a favor de la salut cardiovascular.

 

Imatge: Una de les carpes on es realitzaven les activitats. En aquesta s'hi duien a terme demostracions de l'ús dels desfibril·ladors. Font: Gicor

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització