Notícies

 

Dipsalut divulga el \

Estand de Dipsalut a la Fira de Mostres de Girona del 2010.

25/10/2011

Dipsalut divulga el "Girona, territori cardioprotegit" a la Fira de Mostres

Aquest divendres 28 d’octubre a les 12 h tindrà lloc la inauguració oficial de la 50 edició de la Fira de Mostres de Girona.L’acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, que estarà acompanyat d’altres autoritats com el president de la Diputació de Girona i de Dipsalut, Jaume Torramadé. Dipsalut


Aquest divendres 28 d’octubre a les 12 h tindrà lloc la inauguració oficial de la 50 edició de la Fira de Mostres de Girona.L’acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, que estarà acompanyat d’altres autoritats com el president de la Diputació de Girona i de Dipsalut, Jaume Torramadé.


Dipsalut aprofitarà la seva presència a la Fira per divulgar el programa “Girona, territori cardioprotegit”. Ho farà des de l’estand de la Diputació de Girona, dins el qual hi ha espais específics per a Dipsalut i per al Patronat de Turisme.


L’espai de Dipsalut està totalment centrat en el “Girona, territori cardioprotegit”. S’hi exhibirà la columna que acull els desfibril·ladors fixos i s’hi explicarà en què consisteix el programa. Per tal d’ensenyar a utilitzar els desfibril·ladors, contínuament es faran demostracions de l’ús dels aparells. Aniran a càrrec d’estudiants de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona que s’ajudaran d’un maniquí de simulació i que promouran la participació dels visitants de la Fira.


La Fira de Mostres de Girona es durà a terme entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre al recinte de Fira Girona, al passeig de la Devesa de la ciutat. L’horari és de 10 h a 20 h. El primer dia l’entrada serà gratuïta.

 

Imatge: estand de Dipsalut en la darrera edició de la Fira de Mostres de Girona.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització